Neumann János Egyetem
Könyvtár és Információs Központ
Ask the librarian! Ask the librarian!

The library catalogue of the College

Electronic resources available at common interface.

Elektronikus források elérése közös felületen.

 

  

Newsletter
Feliratkozás a hírlevélre
A feliratkozáshoz kérem, adja meg az e-mail címét az alábbi szövegmezőbe
Adja meg e-mail címét:

Leiratkozás a hírlevélről
A leiratkozáshoz kérem, adja meg az e-mail címét az alábbi szövegmezőbe
E-mail:

 

Adatvédelmi nyilatkozat Adatvédelmi nyilatkozat

A kik.kefo.hu weboldal adatkezelési irányelvei és felhasználási feltételei

A Kecskeméti Főiskola Könyvtár és Információs Központnak (továbbiakban KF KIK) a www.kik.kefo.hu oldalain az Ön részére nyújtott szolgáltatásokra a következőkben részletezett Jogi nyilatkozat vonatkoznak. A KF KIK fenntartja a jogot a Jogi nyilatkozat előzetes értesítés nélküli módosítására. A Jogi nyilatkozat aktuális változata a kik.kefo.hu alján található, "Jogi nyilatkozat" feliratú linkre történő kattintással érhető el. A kik.kefo.hu oldalain történő böngészés egyben jelenti azt is, hogy Ön egyetért és elfogadja a Jogi nyilatkozatot. Amennyiben a Jogi nyilatkozatot nem fogadja el, kérjük ne használja a kik.kefo.hu weboldalt.

A szolgáltatásokat és információkat magánjellegű, nem kereskedelmi célú felhasználásra tesszük közzé. Nem áll jogában módosítani, másolni, terjeszteni, megjeleníteni, előadni, újra előállítani, közzétenni, átruházni vagy eladni a kik.kefo.hu oldalain megszerzett információt vagy szolgáltatást. A kik.kefo.hu oldalain szereplő nevek, logók, grafikák, tájékoztatók, és egyéb információs anyagok szerzői jogi védelem alatt állnak.

A KF KIK ingyenesen bocsátja használatra a kik.kefo.hu oldalain található információkat és szolgáltatásokat. A KF KIK nem tehető felelőssé a kik.kefo.hu oldalain fellelhető információk használatából, végrehajtásából, vagy valamilyen információ hiányából, az információval - vagy annak hiányával - kapcsolatosan keletkező közvetlen vagy közvetett kárért. A KF KIK minden, a fellelhető információból eredő kárért kizárja a felelősségét.

A KF KIK nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.

Előfordulhat, hogy a szolgáltatások keretében megjelenített információk pontatlanságokat vagy hibákat tartalmaznak. A kik.kefo.hu oldalon elérhető információk rendszeresen módosulnak. A KF KIK fenntartja a jogot a felfedezett hibák - a felfedező személyétől függetlenül - előzetes figyelmeztetés nélkül történő helyesbítésére.

A KF KIK mindent megtesz azért, hogy a kik.kefo.hu oldalon található anyagok, vagy szolgáltatások bemutatásai pontosak és teljes körűek legyenek, de azok tényleges pontosságáért és teljes körűségéért nem szavatol. A KF KIK bármikor, előzetes értesítés nélkül módosíthatja a kik.kefo.hu oldalain található anyagokat és szolgáltatásokat, vagy a bennük részletezett termékeket és árakat. Előfordulhat, hogy a kik.kefo.hu oldalain fellelhető anyagok és szolgáltatások bemutatása esetenként elavultnak bizonyul - például továbbra is szerepel olyan akció az adatbázisban, melyre időtartama véget ért. A KF KIK mindent megtesz, de nem vállal kötelezettséget ezek frissességére. A KF KIK természetesen mindent megtesz érte, de nem vállal felelősséget azért, hogy az oldalon megjelentetett információk tökéletesen kielégítik az Ön elvárásait és várakozásait.

Ha egy szolgáltatás fiók megnyitását igényli, a vonatkozó regisztrációs űrlap kérdései szerint kérjük, hogy aktuális teljes és pontos adatok megadásával hajtsa végre a regisztrálást. A KF KIK a kik.kefo.hu szolgáltatásainak használata, illetve a regisztráció során tudomására jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezel. Amennyiben Ön bármely személyes adatát megadja, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt a KF KIK - az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig - nyilvántartsa és kezelje. A KF KIK az így tudomására jutott adatokat nem adja el, nem teszi nyilvánosság vagy harmadik fél számára hozzáférhetővé.

A KF KIK nem felel azért, ha harmadik fél a szerverén tárolt esetleges személyes anyagokhoz hozzáfér, illetve ha harmadik fél a kommunikációs csatornába belépve, vagy a szerver feltörésével a tárolt anyagokat megváltoztatja.

A szolgáltatások használatának feltétele, hogy a szolgáltatásokat semmilyen törvényellenes vagy a jelen feltételek és figyelmeztetések által tiltott célra ne használja. Semmiféle olyan módon nem használhatja a szolgáltatásokat, amely sérülést, működési zavart, túlterhelést vagy károsodást okozhatna a kik.kefo.hu valamely kiszolgálójában, vagy amely harmadik felet akadályozna a szolgáltatások használatában és élvezetében.

A KF KIK fenntartja a jogot arra, hogy bármikor, előzetes figyelmeztetés nélkül megvonja az ingyenes szolgáltatásokhoz való hozzáférési jogát. A kik.kefo.hu fenntartja magának a jogot, hogy a szerveren tárolt személyes beállításokat és ingyenesen használatra bocsátott szolgáltatások keretei között tárolt adatokat előzetes figyelmeztetés nélkül törölje. Az ilyen adatok elvesztéséből származó károkért történő kártérítés lehetőségét a KF KIK kizárja.

A KF KIK a kik.kefo.hu oldalon szerepelnek külső oldalakra vonatkozó linkek. A külső linkek nem tartoznak a KF KIK szerkesztése alá, a KF KIK nem vállal felelősséget ezek frissítéséért, tartalmáért, vagy ezeken elhelyezett linkek hivatkozásaiért. A linkek elhelyezése a kik.kefo.hu oldalain nem jelenti automatikusan, hogy a KF KIK egyetért a külső linkek tartalmával, az azokon szereplő tartalom következtében felelőssége nem keletkezhet.

Opening hours Opening hours

Monday:
10h - 16h
Tuesday:
10h - 16h
Wednesday:
10h - 16h
Thursday:
10h - 16h
Friday:
10h - 14h
Monday:
9h - 17h
Tuesday:
9h - 17h
Wednesday:
9h - 16h
Thursday:
9h - 16h
Friday:
9h - 15h
Saturday*:
8.30h - 12h
Monday:
9h - 19h
Tuesday:
9h - 19h
Wednesday:
9h - 19h
Thursday:
9h - 18h
Friday:
9h - 14h
Saturday*:
8.30h - 12h
Monday:
9h - 19h
Tuesday:
9h- 19h
Wednesday:
9h - 19h
Thursday:
9h - 18h
Friday:
9h - 15h
Saturday*:
8.30h - 12h
*More information in News
Javaslatok, észrevételek Javaslatok, észrevételek

Kérjük, ossza meg velünk az oldallal kapcsolatos javaslatait, észrevételeit az alábbi mezőben.

captcha
Text Verification